Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Листопада, 2021 р., 15:18
Сьогодні, 04 листопада 2021 року, відзначає свій поважний ювілей - 95-річчя мешканка смт.Ольгинка Клавдія Миколаївна Шийко.
03 Листопада, 2021 р., 14:45
                           ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ! ПРО НАМІР ЗМІНИ ТАРИФІВ НА ТЕПЛОВУ ЕНЕРГІЮ, ЇЇ ВИРОБНИЦТВО, ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА ПОСТАЧАННЯ, ПОСЛУГИ З ПОСТАЧАННЯ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ І ПОСТАЧАННЯ ГАРЯЧОЇ ВОДИ, ЩО НАДАЮТЬСЯ ОКП «ДТКЕ» У зв’язку з різким підвищенням ціни на природний газ у порівнянні з розрахунковою ціною, яка була на момент встановлення тарифів для ОКП «ДТКЕ», враховуючи положення Меморандуму від 30 вересня 2021 року, на виконання вимог якого, ОКП «ДТКЕ» здійснило зміну розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, і подало 29.10.2021 року до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військово-цивільної адміністрації заяву та пакет розрахункових документів.
03 Листопада, 2021 р., 13:39
                          Шановні керівники підприємств, установ, організацій, підприємці!
02 Листопада, 2021 р., 10:27
Волноваська ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області продовжує надавати роз’яснення           В рамках інформаційно - роз’яснювальної кампанії щодо проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, Волноваська ДПІ продовжує надавати роз’яснення стосовно проведення зазначеного декларування.
02 Листопада, 2021 р., 08:37
Безбар'єрний простір України - це комфортне та зручне майбутнє. Це розвиток країни, щоб наші діти та онуки жили у квітучій та комфортній країні.
02 Листопада, 2021 р., 08:35
                                  Шановні мешканці Ольгинської селищної ВЦА!
01 Листопада, 2021 р., 17:42
Легалізація заробітної плати – гідне забезпечення Вашого майбутнього Сьогодні багато хто з громадян не зовсім усвідомлюють, а дехто й не хоче усвідомлювати, що пенсія — це не допомога і не подарунок від держави, а індивідуальний кропіткий результат багаторічної праці кожного. Існуючий масштаб тінізації ринку праці негативно позначається на розмірах внесків працюючих до Пенсійного фонду та фондів соціального страхування.  Виплата заробітної плати у «конвертах» - це спосіб ухилення від сплати податку. Для держави це - недоотримання податків, а для працівника - в подальшому низький рівень пенсії та взагалі соціальних гарантій. У цій ситуації винні як роботодавець, так і працівник, який погоджується отримувати заробітну плату таким чином. Тому саме громадяни мають право стати на захист своїх прав, вимагаючи офіційного оформлення трудових відносин. Для реалізації своїх трудових прав та забезпечення оптимального рівня свого майбутнього громадяни повинні вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин через укладання трудового договору, а також регламентацію трудових відносин відповідно до чинного трудового законодавства. 
01 Листопада, 2021 р., 17:40
Тему протидії насильства обговорювали у Волноваському центрі зайнятості
29 Жовтня, 2021 р., 15:20
УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ:
28 Жовтня, 2021 р., 12:23
               28 жовтня світлий і водночас сумний день, дуже важливий і незабутній для всіх тих, хто визволяв Україну. Ми схиляємо голову перед пам’яттю загиблих, висловлюємо вдячність і повагу живим, згадуємо тих, кого з нами немає вже в мирний час.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь