Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Листопада, 2021 р., 15:45
Напередодні Дня працівників сільського господарства керівник Ольгинської селищної ВЦА Володимир Сологуб привітав працівників ТОВ "Анадольпродукт", щиро подякував усім працівникам сільського господарства – тим, хто працював і працює на благодатній родючій землі громади за професіоналізм, наполегливість, працелюбність, терпіння та витримку. А також побажав, щоб урожаї кожен рік вдавались славні, щоб труд гарну ціну мав, а всі товари мали попит.
18 Листопада, 2021 р., 12:37
Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства” Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
18 Листопада, 2021 р., 11:36
  Наразі Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує підприємців взяти участь у тренінгу «Практичні аспекти підприємницької діяльності». 
16 Листопада, 2021 р., 19:30
Розпочинається осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин Управління Держпродспоживслужби  інформує, що в листопаді на території мисливських угідь Ольгинської селищної ВЦА буде проводитися кампанія з пероральної імунізації хижих м’ясоїдних тварин шляхом розкладання приманок з вакциною. Приманка безпечна для людей і тварин, має вигляд невеликих брикетів розміром 3 на 4 см з активною імунною вакциною всередині. Ці заходи необхідні для створення благополучного середовища щодо захворювання на сказ серед диких тварин, котрі є основними розповсюджувачами збудника сказу. Прохання до мешканців Ольгинської селищної ВЦА: при виявленні приманок не брати їх руками й не переносити з місць розкладання.
16 Листопада, 2021 р., 10:38
ДОНЕЦЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ
16 Листопада, 2021 р., 10:37
ДОНЕЦЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ
16 Листопада, 2021 р., 09:17
Сьогодні, 16 листопада в Україні відзначається день працівників радіо, телебачення та зв'язку. У час пандемії, вони роблять великий внесок в інформування населення про стан здоров'я та актуальної інформації. Ольгинська селищна ВЦА вітає усіх причетних з професійним святом! Бажаємо вам міцного здоров'я, професійних успіхів та позитивних відгуків про Вашу роботу.
10 Листопада, 2021 р., 12:35
                                                                    Місяць цифрової грамотності
09 Листопада, 2021 р., 09:50
Щорічно 9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови, приурочений українському літописцю Нестору – послідовнику творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь