Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Грудня, 2021 р., 12:11
Шановні мешканці Ольгинської селищної ВЦА!
15 Грудня, 2021 р., 08:51
                  Шановні працівники суду! Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем працівників суду! Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей - честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Саме від вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня. Тож нехай Вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети — утвердження верховенства права в нашій державі! З нагоди професійного свята прийміть наші найщиріші привітання й побажання вірного служіння ідеалам добра та справедливості, енергії та наснаги, міцного здоров’я й родинного затишку! Хай не зрадять вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму й завжди повняться сонячним теплом та достатком ваші оселі! Нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті!
14 Грудня, 2021 р., 11:54
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ТВОРЧИЙ КОНКУРС
14 Грудня, 2021 р., 11:42
Конкурс проєктних ініціатив Міністерства соціальної політики “Будуємо країну без бар’єрів разом” У важких життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху в сторону якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Міністерство соціальної політики України має на меті створити платформу, де були би зібрані найкращі соціальні ініціативи та проєкти. На виконання Плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 883-р, Міністерство соціальної політики оголошує проведення конкурсу на кращий соціальний проєкт / ініціативу. Метою даного проєкту є виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих в громадах на території України фізичними особами, громадськими та релігійними організаціями, впровадження кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини. Взяти участь можна шляхом заповнення відповідних аплікаційних форм та до 7 лютого 2022 року надсилання їх на адресу initiate_msp@ukr.net. За результатами поданих даних буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів, а також визначено та відзначено громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері. Форму заявки для участі в конкурсі проєктних ініціатив Міністерства соціальної політики “Будуємо країну без бар’єрів разом” можна завантажити за посиланням: https://czn.dn.gov.ua/.../12.2021/13.12/Konkurs/Forma.docx
14 Грудня, 2021 р., 10:28
Служба зайнятості проводить опитування  роботодавців
14 Грудня, 2021 р., 08:29
14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС - День ліквідатора. Катастрофа, яка сталася 26 травня 1986 року, вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Радіоактивного ураження зазнали щонайменше 600 000 осіб, насамперед - ліквідатори катастрофи. Саме ліквідатори першими взяли на себе приборкання радіаційної стихії, саме вони ціною свого здоров’я та, навіть, життя врятували не лише Україну, а й усе людство від руйнівного впливу наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Висловлюємо глибоку повагу та подяку всім ліквідаторам, міжнародним партнерам та працівникам зони відчуження, які щодня працюють над забезпеченням радіаційної та екологічної безпеки. Низько схиляємо голови перед тими, хто віддав життя зупиняючи ядерну загрозу та висловлюємо слова щирої подяки усім ліквідаторам. Зичимо Вам здоров’я та довголіття, миру та злагоди Вашим родинам.  
10 Грудня, 2021 р., 15:09
Доводимо до відома громадян!
10 Грудня, 2021 р., 12:23
Волноваська ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області продовжує надавати роз’яснення           В рамках інформаційно - роз’яснювальної кампанії щодо проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, Волноваська ДПІ продовжує надавати роз’яснення стосовно проведення зазначеного декларування.
08 Грудня, 2021 р., 13:24
                                                 Не рубайте ялинки! Ольгинська селищна ВЦА закликає берегти хвойні насадження – не купувати новорічні ялинки сумнівного походження, не сприяти незаконному промислу, який завдає шкоди довкіллю. Згідно з законодавством України підприємці, які здійснюють торгівлю або перевезення ялинок, повинні мати при собі: накладну з лісництва або фермерського господарства, де вирощено ялинку(при перевезенні товарно-транспортну накладну встановленого взірця з відповідними відмітками відвантажувала – лісогосподарського підприємства), сертифікат радіаційного обстеження дерев, дозвіл на торгівлю з "мокрою" печаткою. Крім того, ялинки, які були придбані у лісогосподарських підприємств, що належать до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів України повинні мати самоклейні етикетки з індивідуальним номером та відповідним йому штрих-кодом, що внесений до єдиної системи електронного обліку деревини.
08 Грудня, 2021 р., 13:02
                                                                                ОБЕРЕЖНО: СКАЗ!     

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь