Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Листопада, 2021 р., 13:52
До дня Гідності та Свободи, керівник Ольгинської селищної ВЦА вшановує Героїв, які віддали своє життя за краще майбутнє нашої країни та вшанував їх пам’ять хвилиною мовчання.
21 Листопада, 2021 р., 07:48
21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
21 Листопада, 2021 р., 07:47
                                          Шановні працівники та ветерани сільського господарства!
19 Листопада, 2021 р., 15:45
Напередодні Дня працівників сільського господарства керівник Ольгинської селищної ВЦА Володимир Сологуб привітав працівників ТОВ "Анадольпродукт", щиро подякував усім працівникам сільського господарства – тим, хто працював і працює на благодатній родючій землі громади за професіоналізм, наполегливість, працелюбність, терпіння та витримку. А також побажав, щоб урожаї кожен рік вдавались славні, щоб труд гарну ціну мав, а всі товари мали попит.
18 Листопада, 2021 р., 12:37
Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства” Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
18 Листопада, 2021 р., 11:36
  Наразі Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує підприємців взяти участь у тренінгу «Практичні аспекти підприємницької діяльності». 
16 Листопада, 2021 р., 19:30
Розпочинається осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин Управління Держпродспоживслужби  інформує, що в листопаді на території мисливських угідь Ольгинської селищної ВЦА буде проводитися кампанія з пероральної імунізації хижих м’ясоїдних тварин шляхом розкладання приманок з вакциною. Приманка безпечна для людей і тварин, має вигляд невеликих брикетів розміром 3 на 4 см з активною імунною вакциною всередині. Ці заходи необхідні для створення благополучного середовища щодо захворювання на сказ серед диких тварин, котрі є основними розповсюджувачами збудника сказу. Прохання до мешканців Ольгинської селищної ВЦА: при виявленні приманок не брати їх руками й не переносити з місць розкладання.
16 Листопада, 2021 р., 10:38
ДОНЕЦЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь