Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Вшанування пам'яті дітей, загиблих внаслідок агресії російської федерації

Дата: 04.06.2023 14:06
Кількість переглядів: 105

Сьогодні – 04 червня – Ольгинська селищна ВЦА разом із всією Україною схиляє у скорботі голову на знак пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

За офіційними даними, з 2014 року через російську збройну агресію на території Луганської та Донецької областей загинуло понад 240 дітей, 56 – пропали безвісти, а поранення дістали від 167 до 500 неповнолітніх. За неофіційними – утричі більше.

Ця страшна статистика майже вбиває! Адже діти – це наше майбутнє, це наша віра та надія! Неможливо висловити всю тугу та нестерпний пекучий біль від розуміння втрати найголовнішого у житті – наших дітей!!!

В.о. керівника Ольгинської селищної ВЦА Артем ЄФІМЕНКО взяв участь у акції на знак пам'яті дітей, що загинули.  

Акція розпочалася хвилиною мовчання на знак пам’яті про дітей, що загинули, а потім її учасники повісили на дерева білих голубів та пригадали всіх малюків, що постраждали від рук російських окупантів.

За кожним обірваним чи скаліченим дитячим життям стоїть злочин російської держави-окупанта та її армії. Ці злочини не мають строку давності, росія обов’язково понесе за них відповідальність, як і за всі свої дії проти нашої країни! Пам'ять про загиблих дітей вічна!

Нехай же ангелики спочивають з миром!!! Нехай жоден з батьків ніколи не відчує пекучий біль від страшної втрати! Нехай над головами наших дітей знову буде мирне небо, адже діти мають жити тільки в мирі!!!Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь