Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Фонд соціального страхування України інформує

Дата: 28.07.2022 10:32
Кількість переглядів: 311

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

За час війни допомоги від ФССУ отримав 1 мільйон українців

З початку війни Фонд соціального страхування України виплатив майже шість мільярдів гривень лікарняних і декретних допомог. Матеріальне забезпечення від ФССУ у війну отримав понад один мільйон працюючих українців.

Фонд продовжує гарантувати державний страховий захист у повному обсязі.

Аби забезпечити виплати лікарняних попри чисельні складнощі проведення фінансування на тимчасово окуповані території, для українців, чиї роботодавці залишились в окупації, не виходять на зв’язок або не мають можливості гарантувати виплату працівникам отриманих від ФССУ коштів, фахівцями Фонду було напрацьовано механізм призначення виплат без залучення роботодавця. У таких випадках виплати призначаються застрахованій особі напряму – для цього необхідно звернутись у відділення Фонду за місцем обліку як ВПО або реєстрації.

Перелік усіх працюючих відділень Фонду, графік їх роботи та контакти за посиланням: https://bit.ly/3LaDkIw.

Нагадаємо, дата фінансування лікарняних і декретних допомог прямо залежить від дати прийняття заяви-розрахунку, яку роботодавець подає до ФССУ за лікарняним працівника. Слідкувати за станом фінансування можна у телеграм-каналі: https://t.me/socialfund (орієнтуйтесь на дату прийняття заяви від вашого роботодавця).

 

 

Стан фінансування матеріального забезпечення та страхових виплат управлінням виконавчої дирекції ФССУ в Донецькій області (на 28.07.2022)

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує фінансування лікарняних працівникам підприємств, установ, організацій області.

Станом на 28.07.2022 профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, які були подані роботодавцями до відділень Фонду по 18 травня 2022 року.

Учора для фінансування допомог по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах, допомоги по тимчасовій непрацездатності, пов'язаній з виробництвом, управлінням направлено на рахунки відділень 3601,86 тис. грн.

Кошти надійдуть на рахунки роботодавців упродовж декількох банківських днів, після чого роботодавці спрямують виплати на рахунки працівників.

Щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві і членів їх сімей профінансовано за червень у повному обсязі.

Звертаємо увагу, що попри умови воєнного стану управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області не зупиняло ні на один день здійснення всіх страхових виплат, допомог за лікарняними, декретних допомог та ін.

Слідкувати за станом фінансування е-лікарняних працівники можуть онлайн у телеграм-каналі Фонду: https://t.me/socialfund.

Інформацію щодо роботи відділень управління в Донецькій області можна отримати за телефонами гарячих ліній.

 

 

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Фонд виплатив 963,5 мільйона гривень щомісячних страхових виплат у липні

Щомісячні страхові виплати від Фонду соціального страхування України упродовж липня вже отримали понад 180 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх родин.

Загалом у цьому місяці перераховано на банківські картки або доставлено листоношами 963,5 мільйона гривень щомісячних страхових виплат.

Такі виплати в повному обсязі компенсують потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності та фінансуються у наступному місяці за попередній.

Оперативна інформація про стан фінансування страхових виплат, лікарняних і декретних допомог оновлюється у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь