Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

ПРАТ «Новотроїцьке рудоуправління» запрошує на роботу.

Дата: 22.09.2021 14:40
Кількість переглядів: 458

21 вересня у Волноваському районному центрі зайнятості пройшов міні-ярмарок вакансій ПРАТ «Новотроїцьке рудоуправління», яке є ринкоутворюючим гірничодобувним підприємством та спеціалізується на видобутку вапняків.

 Презентацію підприємства провела провідний фахівець з навчання та розвитку пресоналу  Світлана Багатюк. Вона надала шукачам роботи інформацію про підприємство та наголосила:  «Сьогодні  наше підприємство гарантує стабільну роботу,  розвивається та постійно потребує кваліфікованих кадрів, ми надаємо повний соціальний пакет, є медичне страхування». Провідний фахівець відділу кадрів Єльвіра Майдан поінформувала про наявні вакантні посади та вільні робочі місця, умови праці,  розмір заробітної плати, соціальні гарантії, що передбачені колективним договором. Також зауважила, що для тих, хто бажає працювати на підприємстві, але не має відповідного досвіду роботи, є можливість пройти навчання безпосередньо на робочому місці. Для молоді є  можливість кар’єрного зростання.

               Також підприємство  здійснює безкоштовну доставку працівників з населених пунктів:

с. Свободне, с. Донське, с. Дмитрівка с. Миколаївка, с. Новогнатівка, с. Бугас, м. Волноваха, с. Ольгинка (ст. Велико-Адоль), с. Благодатне, с. Микільське, с. Володимирівка.

              Особам, які виявили бажання працювати на підприємстві, запропоновано пройти співбесіду безпосередньо на підприємстві з наступним працевлаштуванням.

              Після проведення заходу фахівці центру зайнятості та представники роботодавця обговорили  шляхи подальшої співпраці з укомплектування підприємства необхідними кадрами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь