Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Новина

Дата: 28.05.2019 17:36
Кількість переглядів: 5808

Життя в нашому селищі не стоїть на одному місці. На спроможність вирішувати актуальні проблемі громади має вплив як самовідданість керівника, так і наповнюваність місцевого бюджету. За останній час в нашому селищі проведено цілий ряд ремонтних робіт, серед яких: капітальний ремонт актової зали Ольгинської загальноосвітньої школи, ведеться будівництво міні-футбольного поля зі штучним покриттям.

Фото без опису

В дитячому садку «Ромашка» зроблено капітальний ремонт ясельної групи. Придбано нові меблі та іграшки, тепер дітлахи сплять на нових ліжках та під новими ковдрами. В цьому році розпочинається заміна  електро- та тепломережі. Зроблено капітальний ремонт селищної ради.

Частково проведено ремонт доріг. Систематично ведеться робота по прибиранню сміття. В будинку культури проведена заміна вікон. Зроблено ремонт танцювальної зали, що покращило умови дітям, які тут займаються. За кошти селищної ради були придбані костюми та взуття для танцювального колективу «Едельвейс», а також завдяки фінансуванню місцевого самоврядування, діти прийняли участь в міжнародному конкурсі – фестивалі «Танці з Карпатами», де зайняли ІІІ призове місце

. В червні починається капітальний ремонт фасаду місцевого будинку культури. Завершується довгоочікуваний капітальний ремонт селищної амбулаторії, що значно покращить умови обслуговування лікарями місцевого населення. Розпочалися роботи з реконструкції вуличного освітлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь