Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Фонд соціального страхування України інформує

Дата: 19.07.2022 17:38
Кількість переглядів: 472

Через ведення активних бойових дій Волноваське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області вимушене було покинути місто Волноваху. Але відділення продовжує працювати дистанційно та здійснювати фінансування лікарняних та страхових виплат потерпілим на виробництві. 

У липні 2022 року здійснено фінансування непрофінансованих заяв-розрахунків на загальну суму 987 074,21 грн. Кошти перераховані на розрахункові рахунки підприємств, установ, організацій Волноваської міської військово-цивільної адміністрації, Ольгинської селищної військово-цивільної адміністрації, Мирненської селищної військово-цивільної адміністрації, Хлібодарівської сільської територіальної громади, що знаходяться на підконтрольній Україні території. 

Щомісячно страхові виплати отримують потерпілі на виробництві та члени їх сімей, що перебувають на постійному обліку у Волноваському відділенні, у тому числі внутрішньо переміщені особи. Так, упродовж півріччя їм було перераховано 45,5 млн грн. страхових виплат.

Зазначаємо, такі виплати в повному обсязі компенсують потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності та фінансуються у наступному місяці за попередній. 

Працівники відділення роблять усе залежне, аби не втратити зв'язок з кожним потерпілим. 

Нагадуємо, потерпілим на виробництві (членам їх сімей), які перебувають на обліку у Волноваському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, необхідно щомісячно проходити «внутрішню верифікацію» за скайпом відділення:

 

обліковий запис "Волноваха Регресс"

 або

+38 066)683-61-98 - телеграм 

+38 (066) 683-67-86 – Viber 

 

Віримо в Україну! Разом переможемо!

 

 

 

 

 

Стан фінансування матеріального забезпечення та страхових виплат управлінням виконавчої дирекції ФССУ в Донецькій області (на 19.07.2022)

 

 

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує фінансування лікарняних працівникам підприємств, установ, організацій області. 

Станом на 19.07.2022 профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, які були подані роботодавцями до відділень Фонду по 05 травня 2022 року. 

Сьогодні для фінансування допомог по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах, допомоги по тимчасовій непрацездатності, пов'язаній з виробництвом, управлінням направлено на рахунки відділень 5785,74 тис. грн. 

Кошти надійдуть на рахунки роботодавців упродовж декількох банківських днів, після чого роботодавці спрямують виплати на рахунки працівників.

Щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві і членів їх сімей профінансовано за червень у повному обсязі. 

 

Звертаємо увагу, що попри умови воєнного стану управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області не зупиняло ні на один день здійснення всіх страхових виплат, допомог за лікарняними, декретних допомог та ін.

Слідкувати за станом фінансування е-лікарняних працівники можуть онлайн у телеграм-каналі Фонду: https://t.me/socialfund.

Інформацію щодо роботи відділень управління в Донецькій області можна отримати за телефонами гарячих ліній.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь