Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

До уваги роботодавців та громадян! ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 11.02.2022 07:50
Кількість переглядів: 414

До уваги роботодавців та громадян!

 

У зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої України постановою правління Фонду соціального страхування України від 18.11.2021 № 35 внесено зміни до структури управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області.

Так, з 01 березня припиняються наступні відокремлені підрозділи управління:

Авдіївське, Бахмутське, Вугледарське, Торецьке, Мирноградське, Добропілльське, Дружківське, Костянтинівське, Краматорське, Лиманське, Маріупольське, Новогродівське, Селидівське міські, Слов'янське, Мар'їнське, Олександрівське, Мангушське, Нікольське, Великоновосілківське відділення.

Водночас, з 01 березня, на території Донецької області діятимуть 5 відокремлених підрозділів управління з обслуговуванням страхувальників, застрахованих осіб та потерпілих на виробництві відповідних територій:

 

Бахмутське відділення (Бахмутський район у складі територій Бахмутської міської, Званівської сільської, Світлодарської міської, Сіверської міської, Соледарської міської, Торецької міської, Часовоярської міської територіальних громад);

 

Волноваське відділення (Волноваський район у складі територій Великоновосілківської селищної, Волноваської міської, Вугледарської міської, Комарської сільської, Мирненської селищної, Ольгинської селищної, Старомлинівської сільської, Хлібодарівської сільської територіальних громад);

 

Краматорське відділення (Краматорський район у складі територій Андріївської сільської, Дружківської міської, Іллінівської сільської, Костянтинівської міської, Краматорської міської, Лиманської міської, Миколаївської міської, Новодонецької селищної, Олександрівської селищної, Святогірської міської, Слов’янської міської, Черкаської селищної територіальних громад);

 

Маріупольське відділення (Маріупольський район у складі територій Кальчицької сільської, Мангушської селищної, Маріупольської міської, Нікольської селищної, Сартанської селищної територіальних громад);

 

Покровське відділення (Покровський район у складі територій Авдіївської міської, Білозерської міської, Гродівської селищної, Добропільської міської, Криворізької сільської, Курахівської міської, Мар’їнської міської, Мирноградської міської, Новогродівської міської, Очеретинської селищної, Покровської міської, Селидівської міської, Удачненської селищної, Шахівської сільської територіальних громад).

 

Відділення управління продовжать виконувати функції та завдання, передбачені чинним законодавством про загальнообов`язкове державне соціальне страхування.

 

 

Контактна інформація про відокремлені підрозділи управління

 виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області, що діятимуть

 з 01 березня 2022 року

 

№ п/п

Назва відділення

Адреса

Контактні телефони

Адреса електронної пошти

1.

Бахмутське відділення

84511, Донецька обл., м. Бахмут,

вул. Незалежності, буд. 41

0627-44-52-86

0627-44-56-60

baxm.dn@fssu.gov.ua

2.

Волноваське відділення

85700, Донецька обл., Волноваський район,

м. Волноваха, вул. Обручева, буд. 17

06244-4-16-06

voln.dn@fssu.gov.ua

3.

Краматорське відділення

84313, Донецька обл.,

м. Краматорськ,

бул. Машинобудівників, буд. 37

06264-2-14-88

krmt.dn@fssu.gov.ua

4.

Маріупольське відділення

87529, Донецька обл.,

м. Маріуполь,

бул. Морський, буд. 74

0629-40-90-69

mrpl.dn@fssu.gov.ua

5.

Покровське відділення

85300, Донецька обл.,

м. Покровськ, пров. Мостовий, буд. 30

06239-2-81-65

06239-2-50-16

pkrv.dn@fssu.gov.ua

 

Актуальну інформацію про діяльність Фонду можна відстежувати на сторінках відділень у соціальній мережі Facebook за посиланнями:

 

Бахмутське відділення - https://www.facebook.com/profile.php?id=100021863180648

Волноваське відділення - https://www.facebook.com/profile.php?id=100022235002873

Краматорське відділення - https://www.facebook.com/profile.php?id=100024584951477

Маріупольське відділення - https://www.facebook.com/MRPLFSSU

Покровське відділення - https://www.facebook.com/profile.php?id=100023295050997

 

 

 

  • ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ
  • У 2021 році Фонд виплатив 10,8 млрд грн страхових виплат потерпілим на виробництві та їх родинам

Майже 10,8 мільярда гривень страхових виплат було профінансовано Фондом соціального страхування України за підсумками минулого року. Мова про допомоги і компенсації, які Фонд виплачує потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також членам їх родин.

Сьогодні під страховим захистом Фонду соціального страхування України знаходиться понад 195 тисяч потерпілих на виробництві та членів їх сімей. Фонд фінансує для них щомісячні страхові виплати, які компенсують втрачений через набуту стійку непрацездатність заробіток, виплачує одноразові допомоги, оплачує лікарняні, надає медико-соціальні послуги і опікується їх рідними у разі смерті потерпілих.

Найбільше потерпілих і їх родин, для яких у 2021 році Фондом було нараховано страхові виплати, на Донеччині – 42,2 тис. осіб і у Дніпропетровській області – 35,4 тис. осіб. Загальна сума страхових виплат від Фонду склала у зазначених регіонах 2,6 млрд грн і 2,7 млрд грн відповідно.

До страхових виплат, які ФССУ фінансує потерпілим на виробництві та їх родинам, належать:

1) допомога у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю до відновлення працездатності або встановлення інвалідності;

2) одноразова допомога в разі стійкої втрати професійної працездатності або смерті потерпілого;

3) щомісячна страхова виплата в разі часткової чи повної втрати працездатності, що компенсує відповідну частину втраченого заробітку потерпілого;

4) страхова виплата потерпілому у розмірі його середньомісячного заробітку при тимчасовому переведенні його на легшу нижчеоплачувану роботу;

5) щомісячна страхова виплата особам, які мають на неї право в разі смерті потерпілого;

6) відшкодування вартості ритуальних послуг, пов’язаних з похованням померлого.

 

 

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Щороку українці майже пів мільйона днів проводять на оплачуваній ФССУ самоізоляції від COVID-19

Аби зупинити поширення COVID-19 Фонд соціального страхування України оплачує українцям період самоізоляції після контакту з хворим на коронавірусну хворобу. Така допомога від Фонду фінансується у розмірі 50% середнього доходу та 100% – для медичних працівників.

Упродовж 2021 року застраховані особи були на самоізоляції під медичним наглядом 443,5 тисячі профінансованих за кошти ФССУ днів. У перший рік пандемії кількість днів самоізоляції, оплачених за кошти Фонду, сягала 465,7 тисячі.

Загалом за підсумками року Фонд соціального страхування України профінансував проходження самоізоляції для 77,8 тис. застрахованих осіб на суму 83,5 млн гривень.

Найбільше працівників, які у минулому році знаходились на самоізоляції від COVID-19, у Києві – понад 10,6 тис. осіб, а також у Дніпропетровській області (5,9 тис.), Донецькій області (5,5 тис.) та у Запорізькій області (5 тис.).

Допомога по самоізоляції фінансується ФССУ на підставі електронного лікарняного,  створеного із зазначенням причини непрацездатності «10 – Перебування в самоізоляції, обсервації під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СoV-2».

ФССУ здійснює фінансування, починаючи з шостого дня, перші п’ять днів самоізоляції оплачуються роботодавцем. Для отримання виплати роботодавець працівника має оформити на підставі е-лікарняного заяву-розрахунок – саме від дати її подання залежить дата фінансування допомоги.

Слідкувати за станом фінансування лікарняних, у тому числі по самоізоляції від COVID-19, можна онлайн у телеграм-каналі: https://t.me/socialfund.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь