Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Волноваський РЦЗ продовжує інформувати про свою діяльність

Дата: 23.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 287

ПРЕС РЕЛІЗ

 

Засідання Ради роботодавців  пройшло у Волновасі.

 

Сьогодні  у Волноваському районному центрі зайнятості з використанням  платформи  ZOOM пройшло  чергове засідання Ради роботодавців, яка є постійно діючим консультативно-дорадчим незалежним органом в системі соціального партнерства. Основними напрямками роботи яких є забезпечення оптимальної співпраці між роботодавцями Волноваського  району та центром зайнятості, участі роботодавців у формуванні та реалізації державної політики зайнятості, прогнозуванні потреб ринку праці.

Відкриваючи захід, директор центру зайнятості Юрій  Кучеренко поіформував присутніх про тенденції на  ринку праці, акцентував увагу на пріоритетних напрямках діяльності служби зайнятості, серед яких впровадження нової моделі надання клієнтоорієнтованих послуг службою зайнятості, взаємодія з роботодавцями, органами місцевої влади, соціальними партнерами.

Особливу увагу на засіданні Ради організатори заходу приділили працевлаштуванню  осіб, в тому числі на нові робочі місця, під час реалізації програм та проектів на державному, регіональному та місцевому рівнях незалежно від джерел фінансування. Звернули увагу на актуалізацію кадрових потреб роботодавця шляхом проведення гугл-опитування роботодавців.

Одним із питань, яке розглядалося на Раді роботодавців - організація навчання безробітних осіб, зокрема підготовки фахівців за дуальною формою навчання,  результати професійного навчання безробітних у 2021 році.

Також, під час проведення заходу,  розглянули «Порядок   надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім'ї».

За результатами засідання визначено напрями подальшої роботи щодо підвищення ефективності надання послуг роботодавцям, вирішення проблемних питань, удосконалення стратегії взаємодії служби зайнятості з роботодавцями. Узгоджено план роботи Ради роботодавців на перше півріччя 2022 року.


Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь