Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Волноваський РЦЗ інформує

Дата: 16.12.2021 12:22
Кількість переглядів: 375

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

Волноваський районний центр зайнятості

15.12.2021 рік – дата проведення заходу

ПРЕС РЕЛІЗ

Перспективи співпраці з громадами обговорювали у Волновасі.

 

Сьогодні  у Волноваському районному центрі зайнятості з використанням  платформи  ZOOM пройшло засідання круглого столу: "Перспективи співпраці з територіальними громадами". В заході  прийняли  участь представники Хлібодарівської громади та Волноваської, Мирненської та Ольгинської військо- цивільних адміністрацій.

Відкриваючи захід, директор районного центру зайнятості Юрій Кучеренко зазначив: "Налагодження та розширення співпраці з  територіальними громадами, це важливий напрямок у роботі Волноваського центру зайнятості задля спільного вирішення питань розвитку громад та забезпечення зайнятості їх мешканців". Він поіформував присутніх про стан ринку праці в громадах. Також акцентував увагу на пріоритетних напрямках діяльності служби зайнятості, серед яких впровадження нової моделі надання клієнтоорієнтованих послуг службою зайнятості, взаємодія з органами місцевої влади, соціальними партнерами та роботодавцями.

Під час заходу обговорили питання  працевлаштування безробітних на новостворені робочі місця під час реалізації програм та проєктів на державному, регіональному та місцевомі  рівні. Актуальними також є питання поєднання спільних зусиль з метою легалізації найманої праці на території громад та організації громадських  робіт соціальної спрямованості у 2022 році на території громад.

Також приділили увагу можливості практичного застосування сучасних електронних сервісів Державної служби зайнятості, в тому числі «Онлайн помічника з питань зайнятості» для мешканців  Волноваської, Ольгинської, Хлібодарівської та Мирненської громад. За допомогою додатку без реєстрації та черг можно отримати необхідну та корисну інформацію з питань пошуку легальної роботи та послуг служби зайнятості.

                Учасники круглого столу створили та затвердили рекомендації, спрямовані на їх активну роль у створенні та збереженні нових робочих місць, що сприяють соціально-економічному розвитку громади.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь