Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад відділу культури, молоді та спорту Ольгинської селищної військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області

Дата: 16.11.2021 15:42
Кількість переглядів: 420

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад відділу культури, молоді та спорту Ольгинської селищної військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області

Відділ культури, молоді та спорту Ольгинської селищної військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області оголошує конкурс на заміщення наступних вакантних посад.

Назва посади

Вимоги до кандидата

Інша інформація про посаду

 

1

Спеціаліст ІІ категорії -  2 особи

1. Громадянство України;

2. Вища освіта, базова вища;

3. Без вимог до стажу роботи;

4. Вільне володіння державною мовою;

5. Володіння основними програмами роботи на комп’ютері.

6. Уміння планувати власну діяльність і приймати ефективні рішення відповідно до встановлених цілей, задач, пріоритетів і вимог чинного законодавства.

1. Призначення на посаду безстрокове.

Строк призначення особи, яка досягла         65-річного віку, становить 1 рік з правом повторного призначення без обов’язкового проведення конкурсу щороку.

2. Оплата:

- посадовий оклад – 4650 грн.,

- інші надбавки, доплати відповідно до Закону України        «Про службу в органах місцевого самоврядування».

3. Всю інформацію стосовно посадових обов’язків даної посади можна ознайомитися за адресою: смт Новотроїцьке, пров.Патріотичний,6.

Відповідно до чинного порядку заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування конкурсанти складають іспит на знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з професійного спрямування.

Необхідні документи для участі в конкурсі: заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 Х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції»; копію документа, який підтверджує особу; копію військового квитка (для військовозобов’язаних), документ, що засвідчує рівень володіння державною мовою.

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь