Ольгинська селищна військово-цивільна адміністрація

Донецька область, Волноваський район

ПРЕС РЕЛІЗ

Дата: 13.08.2021 16:18
Кількість переглядів: 1512

 

У Волновасі пройшов загальнообласний захід для молоді

«Обираємо майбутнє разом!»

 

12 серпня у Волновасі відбувся загальнообласний захід для молоді «Обираємо майбутнє разом!», який проводиться за ініціативою Донецької обласної служби зайнятості у кожному місті та районі Донеччини до Міжнародного дня молоді.

«Питання забезпечення зайнятості молоді є важливим для суспільства та пріоритетним для роботи наших фахівці. Проведення таких заходів сприяє підвищенню рівня інформованості щодо послуг та можливостей служби зайнятості», - зазначив директор Волноваського районного центру зайнятості Юрій Кучеренко, відкриваючи захід.

Програма заходу включала в себе можливість співпраці з відвідувачами у чотирьох локаціях: «#Твоя кар’єра», в рамках якої відбулись презентації роботодавців. Учасниками стали провідні підприємства району та установи, що мають потребу в кадрах. Представники підприємств знайомили присутніх з переліком актуальних вакансій, а їх було понад вісімдесят. Кожен учасник мав змогу поспілкуватися зі всіма присутніми роботодавцями, дізнатись про умови проходження служби за контрактом та  проходження служби в поліції.

«#Твоя можливість», де учасникам було презентовано можливість навчання в навчальних закладах Волноваського району, а саме Волноваське професійно-технічне училище та Великоанадольський лісотехнічний коледж імені В.Є.Граффа.

 Наступна локація «#Твій вибір» - під час роботи цієї локації присутні ознайомилися з основними методами самопрезентації, мали можливість пройти тренувальну співбесіду з роботодавцем, а також пошукачі скористалися  допомогою в складанні резюме.

«#Твій успіх», в рамках якої консультації надавали соціальні партнери, які наглядно демонстрували свою продукцію та презентували власний досвід.

Сподіваємося, що проведення подібних заходів допоможе роботодавцям знайти необхідних працівників, а пошукачам роботи знайти бажану роботу!

 

 

 

 

 

 

 

Контактна інформація:

85700, Донецька обл., вул. Обручева, 17.

Тел./факс: +38 (06244)41193

Код ЄДРПОУ:  22009177

E-mail: volnovah.aktiv@donocz.gov.ua

www.don.dcz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь